Friday, October 29, 2010

Nama pelik


Kalau nak sebut nama orang pelik2 ni banyak aku rasa nak disenaraikan.Tapi sebab aku ni agak taksub sket dengan badminton,aku citer nama sorang player yang agak pelik jugak lah pada aku.Mungkin namaya tak lah pelik seperti yang kita sangka kat negara die.tapi aku tetap jugak rasa namanya agak ganjil sedikit.:)
Meh lah korang tengok si KONON yang kononnya mcm bagus ni kan..:D

 Konon la tu...

 Aku tak tipu,aku tak edit pun nama tu.Korang boleh tengok gambar ni..

Tapi,muka die boleh tahan jugak cun..:D

Aku rasa die main ok je...tak delah teruk mana.Tp lwn dia yg menang.Mmg dh bleh agak sbb tngok pd cara jln lwnya dh mcm jantan.Konon dn lwn dia ni kedua2nya asal dari Jerman (awek Jermanlh ni).Tk pelh sapa2 yg mng,biarlh mereka jaga belah sana.Sbb game ni pun kira yg kecik je utk star2 negara kita.Kita target yg besar2 je ye...;)

Oh ya,cakap pasal Jerman ni,kat  daerah Pontian tempat tinggal aku ni,ada satu kampung nama Parit Jerman.Haa..korang jgn tk tahu tau.Aku dh bgtau ni.Agak korang teringin nk gi Jerman,singgahlh dulu ke paritnya.Kalau ada sesape yg tanya "Paling jauh korang pernah sampai mana?" Korang cakaplah korang pernah sampai Jerman (paritnya)..hahaha
Eh aku ada bukti tau..meh tengok..


Amacam? kos tambang tk mahal,sbb korang takyah over laut,korang over parit je.hahaha
Budak ni terus terang ckp, aku tk kenal.Gmbar ni aku google je.


*eh,kalau korang rasa gambo kat atas tu tk berapa memuaskan maafknlh aku ye,sbb aku captured kt kaca tiwi umah aku je.




5 comments:

Tihara said...

lg satu kg new zealand d kuantan..

Dee said...

x acilah ell ni..dia update tp linkkan kt hubby dia..hahaha..

tp nama kg tu mmg menarik..

Mohamad Izwan said...

kat johor memang macam2 parit ada... name tak pernah terfikir pn boleh ada.. =)

Ezzu Raza said...

Nice!!

nurazzah8 said...

Kampung akak pun kat Pontian jugak..minggu lepas baru balik raya haji... rumah emak akak di Kpg Rimba Terjun ...pun satu nama yang pelik gak...!!??

layan pacman